Triathlonvereniging Trioss wil een gezellige en veilige vereniging zijn, waar een goede sfeer centraal staat en iedereen met plezier kan sporten.


Met deze gedragscode wil Triathlonvereniging Trioss vastleggen, wat wij verwachten van onze leden, onze vrijwilligers en bezoekers bij alle verenigingsactiviteiten. Mede hierdoor zijn we in staat een sfeer te creëren waarin iedereen van zich veilig en prettig voelt. Mocht je ondanks deze gedragscode ergens tegenaan lopen, dan nodigen wij jou uit om in gesprek te gaan met de vertrouwenscontactpersoon van de vereniging Paul Jansen

Bij Triathlonvereniging Trioss:

  • Gaan we sportief met elkaar om.
  • Weten we dat een gesprek helpt en geweld niets oplost.
  • Helpen we elkaar waar dat nodig is, want samen kunnen we voor een goede, veilige omgeving zorgen.
  • Blijven we van de spullen van een ander af, ruimen we onze materialen op en houden de faciliteiten schoon.
  • Gaan we respectvol met elkaar om.
  • Tolereren we geen ongewenst gedrag zoals, schelden, pesten, roddelen, discriminatie, seksuele intimidatie en agressief gedrag.
  • Houden we ons aan de verenigingsregels, komen we afspraken na en spreken we elkaar aan op deze gedragsregels.

Het zou fijn zijn als iedereen bij machte is om meteen iemand op zijn/haar grensoverschrijdend gedrag aan te spreken. In de praktijk is dit niet altijd even gemakkelijk.

Daarom is binnen de vereniging een aanspreekpunt ingericht: een vertrouwenscontact persoon (VCP). Deze VCP kun je benaderen en die luistert naar jouw verhaal en ondersteunt jou bij de stappen die je kan nemen om het gedrag te stoppen. De VCP gaat vertrouwelijk met de gesprekken om en zet geen stappen zonder dit eerst met jou te bespreken. De VCP is hiervoor opgeleid en weet ook wat de meldingsroute is. De VCP maakt, eventueel anoniem, een verslag en bespreekt dit met het bestuur. Mocht jij het gevoel hebben dat het plezier door grensoverschrijdend gedrag niet meer aanwezig is, of voel je je niet veilig, dan kun je met contact opnemen met de VCP. Samen met jou probeert de VCP inzichtelijk te maken welke stappen jij kunt nemen.

Contactgegevens VCP Trioss:

Paul Jansen
telefoon: 0623913898 of 0412 646706 (bij voorkeur ’s avonds)
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zwemtrainer:

Robert Bijl

Looptrainers:

Corina Knijnenburg
Richard van der Valk
Roger Limpens

Fietstrainers:

Corina Knijnenburg
John Knijnenburg
Rien Wittenberg
Donald Janssen
Stephan Vossenberg
Remko Wijnbergen

Trainingscoördinator: 

John Knijnenburg 

Het verenigingslidmaatschap kost in 2023 € 212,25 per jaar (deze loopt van januari t/m december). Eenmalig is een borg van 10 euro voor een toegangspas van het Golfbad verschuldigd. Voor degene die gedurende het jaar lid worden bestaat de contributie uit de NTB licentiekosten (jaarbedrag), vermeerderd met de Trioss contributie op maandbasis. Je betaalt contributie vanaf de eerste volle maand na aanmelding als lid. Alle nieuwe leden betalen eenmalig € 30,- inschrijfgeld; hiervoor ontvangen ze dan wel een mooi nieuw Triossshirt. Momenteel een nieuwe in ontwikkeling, dus komt wanneer deze af is.  Per mail worden verzocht de contributie over te maken aan het begin van het nieuwe jaar (of na aanmelding voor nieuwe leden). Ons rekeningnummer van de ING is NL06INGB0007825193 tnv Trioss te Oss. 

Je wordt automatisch lid van de NTB,  Trioss draagt 44,25 euro van de contributie af aan de NTB en je krijgt dan maandelijks een bondsblad. Als je aan wedstrijden mee wilt doen dan kun je zelf via de NTB via je eigen account een Atletenlicentie aanvragen voor 31,50 euro per jaar, welke je zelf kunt afrekenen bij de NTB. 

Voor meer informatie kun je onze secretaris, Monique Ulijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  

Als je besluit om het lidmaatschap op te zeggen of je licentie te wijzigen dan moet je dit uiterlijk 2 maanden voor het nieuwe jaar aanvangt doen. Opzeggen kan alleen per kalenderjaar. Graag de secretaris hierover per e-mail berichten. Als er vragen zijn of wanneer er een adreswijziging is (dit geldt ook voor een ander mailadres) dan kun je contact opnemen met Monique Ulijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Trioss heeft ook een Privacy Verklaring. Wanneer je besluit lid te worden, dien je aan te geven dat je akkoord gaat met deze policy. Tevens dien je aan te geven dat je akkoord gaat met gebruik van foto's van wedstrijden en of andere Trioss gerelateerde evenementen waarop jezelf te zien bent, geplaatst mogen worden op de website.

Privacy Verklaring Trioss

Als je hebt besloten om lid te worden, vul dan hier het aanvraagformulier lidmaatschap in. Wanneer ingevuld en verzonden, ontvang jezelf en de secretaris van Trioss een email. De secretaris zal je inschrijven bij de NTB als lid van Trioss en je aanvullende informatie mailen.

 

Zwemtrainingen:

Maandag 21:00-22:00 uur (wedstrijdbad).

Woensdag 19:00 uur (Geffense Plas, vanaf ca. begin mei tot einde seizoen). 1)

Donderdag 21:30-22:15 uur (wedstrijdbad).

Zaterdag 09:00 uur (Geffense Plas bij Duikvereniging De Waterman, vanaf begin mei tot einde seizoen). 2)

1)  Omdat er tijdens deze trainingen geen trainer aanwezig is, moet je NOOIT alleen gaan zwemmen. Uit veiligheidsoverwegingen moet je altijd samen met iemand anders zwemmen. Via de groepsapp wordt vaak gecommuniceerd wie er gaat! Heb je nog nooit bij de Geffense Plas gezwommen met Trioss? Met de auto kun je het beste navigeren naar de Oude Baan, Geffen. Met de fiets volg je het beste het fietspad vanaf de Cereslaan, Oss. De exacte locatie waar we verzamelen vind je hier

2)  Dit is sinds 2017 de officiële Trioss Open Water Training, mede dankzij de bereidwilligheid van duikvereniging De Waterman voor het openstellen van hun clubhuis. Lees hier meer over deze training. Houd de Trioss Mail en de groepsapp in de gaten voor de exacte startdatum in mei voor de Open Water Training.

Looptrainingen:

Zondag 09:00-10:30 uur (starten wisselend vanaf Clemens of Kriekeput, wordt gecommuniceerd via een groepsapp).

Dinsdag/donderdag 18:30-20:00 uur (Atletiekbaan, AVOSS, recreanten).

Woensdag 19:30-21:00 uur (Atletiekbaan, AVOSS, recreanten).

Vrijdag 19:00-20:30 uur (Atletiekbaan, AVOSS, recreanten).

Fietstraining:

Gedurende start zomertijd tot medio/eind september, dinsdag 19:00 uur (start Naaldhof, we fietsen op de weg met racefiets).

Gedurende de zomertijd periode op de weg met racefiets, zaterdag 15:00 uur (geen officiële training, afspreken via groepsapp, start Naaldhof).

Gedurende de wintertijd periode op de MTB of op racefiets, zaterdag 14:30 uur (geen officiële training, afspreken via groepsapp, start Naaldhof).

Van januari t/m maart hebben we ook een spinning programma. Hierover worden de leden tzt geïnformeerd.

E-mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:

www.trioss.nl

Rekeningnummer (IBAN):

NL06INGB0007825193

Dankzij de bereidwilligheid van duikvereniging De Waterman kunnen we elk jaar vanaf mei een echte Trioss Wekelijkse Open Water Training organiseren. Dus ècht zwemmen met èchte Trioss-trainers in ècht Open Water. Voor echt àlle Trioss-leden! En dat alles maar liefst wekelijks op de frisse zaterdagochtend in de Geffens Plas! 

Elk jaar gaan we van start in mei op een nader te bepalen datum (houd de Trioss mail en de groepsapp in de gaten). Om 9.00 uur is hek en gebouw voor ons open. In een korte introductie en rondleiding ter plekke is voorzien. Kom, ook als je (nog) niet meezwemt, dus gewoon even kijken. Zie je meteen wat een geweldige plek en faciliteit De Waterman heeft (en hoe geweldig het is dat we daarvan gebruik kunnen maken!). We zijn te gast bij De Waterman:

https://de-waterman.nl/

Clubhuis De Waterman

Watersportpad 2
5343 XP Oss

Er is parkeergelegenheid en er is ruim ruimte voor stallen en verankeren van fietsen. 

Nota Bene! Veiligheid staat, zoals we gewend zijn, op de eerste plaats. In en om open water houden we, zoals we gewend zijn, elkaar in de gaten. De trainers zullen ons waar nuttig, zoals we gewend zijn, nader over veiligheidsaspecten voorlichten. Met speciale dank aan ons aller trainingscoördinator John die ook nu weer getrainde trainers voor ons weet te verzorgen.

Graag zie ik jullie in en om de Geffense Plas.

 

{gpxtrackmap}ClubhuisDeWaterman/DeWaterman.gpx,zoomout=1{/gpxtrackmap}

Secretaris:

Monique Ulijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter:

Twan van Grinsven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester:

Roderik van Heerbeek
06 23530243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen bestuursleden:

Frans Dulfer en Ilja Arts
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit is de locatie waarbij er geen trainer aanwezig is en waarbij géén gebruik gemaakt kan worden van de accomodatie van De Waterman (zoals op zaterdagochtend). We proberen gezamelijk te trainen op woensdagavond om 19:00 uur maar in principe kun je hier altijd afspreken met iemand anders (via de groepsapp) op elke gewenste tijd. Ga NOOIT alleen zwemmen. Uit veiligheidsoverwegingen moet je altijd samen met iemand anders zwemmen. 

Kleding-commissie:

Wendy van de Ven
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsor-commissie:

Twan van Grinsven, Marcel van Ras
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webredaktie:

Sander van Eggelen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webmaster:

Johan Ulijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.