Dankzij de bereidwilligheid van duikvereniging De Waterman kunnen we elk jaar vanaf mei een echte Trioss Wekelijkse Open Water Training organiseren. Dus ècht zwemmen met èchte Trioss-trainers in ècht Open Water. Voor echt àlle Trioss-leden! En dat alles maar liefst wekelijks op de frisse zaterdagochtend in de Geffens Plas! 

Elk jaar gaan we van start in mei op een nader te bepalen datum (houd de Trioss mail en de groepsapp in de gaten). Om 9.00 uur is hek en gebouw voor ons open. In een korte introductie en rondleiding ter plekke is voorzien. Kom, ook als je (nog) niet meezwemt, dus gewoon even kijken. Zie je meteen wat een geweldige plek en faciliteit De Waterman heeft (en hoe geweldig het is dat we daarvan gebruik kunnen maken!). We zijn te gast bij De Waterman:

https://de-waterman.nl/

Clubhuis De Waterman

Watersportpad 2
5343 XP Oss

Er is parkeergelegenheid en er is ruim ruimte voor stallen en verankeren van fietsen. 

Nota Bene! Veiligheid staat, zoals we gewend zijn, op de eerste plaats. In en om open water houden we, zoals we gewend zijn, elkaar in de gaten. De trainers zullen ons waar nuttig, zoals we gewend zijn, nader over veiligheidsaspecten voorlichten. Met speciale dank aan ons aller trainingscoördinator John die ook nu weer getrainde trainers voor ons weet te verzorgen.

Graag zie ik jullie in en om de Geffense Plas.

 

{gpxtrackmap}ClubhuisDeWaterman/DeWaterman.gpx,zoomout=1{/gpxtrackmap}