overige activiteiten

NAAST DE REGULIERE TRAININGEN WORDT BINNEN TRIOSS NOG VEEL MEER GEORGANISEERD. VOOR VEEL LEDEN DE KERS OP DE TAART.

TEAMCOMPETITIE

Triathlon is niet meer alleen een individuele sport.

Door de start van de TEAMCOMPETITIE kun je triathlon ook in teamverband beoefenen. Bij deze wedstrijden wordt door vier atleten van Trioss gezamenlijk gestreden tussen teams van andere verenigingen van ongeveer hetzelfde niveau.

VOORJAARSWEEKEND

Dit weekend vindt half april plaats en ligt het accent op alle triathlononderdelen: zwemmen, fietsen en lopen.

Het zwemmen is niet altijd een onderdeel omdat het afhangt van de gehuurde locatie of er gezommen kan worden.

In verschillende groepjes wordt er gefietst en gelopen.

Op vrijdagavond brengt iedereen zijn eigen maaltijd mee, op zaterdagavond wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten.

Op zondag vindt er een gezamenlijke afsluiting plaats en wordt door iedereen de locatie weer in de staat gebracht waarin we het aantroffen.

NAJAARSWEEKEND

In dit weekend (begin november) ligt het accent op mountainbiken. Ook in dit weekend worden groepjes gevormd die gezamenlijk op pad gaan. Na afloop wordt er door een aantal leden nog hardgelopen (= individueel). 

CLUBKAMPIOENSCHAP

Eind augustus (soms begin september) is het jaarlijkse clubkampioenschap.  Iedereen kan meedoen. Er zijn verschillende mogelijkheden: je kunt meedoen aan een kwart of eenachtste. Je kunt het  alleen doen of met twee of met zijn drieën.

Belangrijkste doel van dit kampioenschap is het samen sporten.

KOFFIEDRINKEN

Na afloop van iedere looptraining op zondag wordt gezamenlijk koffie gedronken. Dit vindt plaats bij de locatie vanwaar gestart wordt met de training. De locatie wisselt per maand. 

WEDSTRIJDKALENDER

In de agenda van de vereniging staan alle wedstrijden vermeldt, waaraan leden meedoen. Je kunt hierin aangeven of je ook naar die wedstrijd gaat. Dat is leuk! Want dan kunnen clubgenoten zien dat je er ook naar toe gaat en kun je ook afspreken om gezamenlijk te gaan.

WETSUIT TESTDAGEN

Onze sponsor en leverancier van de Trioss clubkleding (Sanden Sports) organiseert testdagen. Je hebt dan de mogelijkheid om wetsuits zelf te testen, zodat je het verschil in materiaal, kwaliteit en maat zelf kunt voelen.

SPORTINSPANNINGSTEST

Op verzoek van leden kan er een sportmedisch onderzoek georganiseerd worden. Dit vindt plaats in samenwerking met een sportarts.

Dit onderzoek kan bestaan uit (de kosten zijn afhankelijk van wat het lid wil):

  • ademgasanalyse
  • inspanningsonderzoek op de fiets
  • inspanningsonderzoek op de loopband (geen maximale test maar een test om de trainingsdrempels te bepalen)

WINTERFIETSEN

In de eerste 3 maanden van het jaar wordt winterfietsen (soort van spinning) georganiseerd. Een ideale methode om in vorm te blijven en jezelf voor te bereiden op het nieuwe fietsseizoen. Het is een perfecte manier om te overwinteren voor fietsers.

In principe vindt dit plaats op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur en van 20.00-21.00 uur. Zo kan iedereen die dat wil 12 keer fietsen.

LUSTRUM

Dit jaar bestaat Trioss 35 jaar, om dit te vieren zijn er allerlei activiteiten. 

NIEUWJAARSBORREL

Het nieuwe jaar wordt altijd gezellig ingeluid met een bijeenkomst en een activiteit.