LID WORDEN

Triathlon en Oss, dat is TRIOSS, Triathlonvereniging TRIOSS is opgericht in 1989 en heeft op dit moment 102 leden.

Trioss is een gezellige vereniging, waar een goede sfeer centraal staat en iedereen met plezier kan sporten.  Trainen kun je doen onder begeleiding van deskundige trainers, die je de goede technieken kunnen aanleren en kunnen adviseren hoe je het beste een triathlon kunt opbouwen.  

Nog een groot voordeel van lid zijn is dat je ook van elkaar kunt leren. Binnen de club is er een grote knowhow van wat je nodig hebt om een triathlon te volbrengen. Dit kan gaan om materiaalkeuze (zoals kleding, schoenen, helm,  fiets), voeding en trainingschema's. 

Alle trainingen zijn laagdrempelig en geschikt voor alle niveaus, van recreatief sporter tot wedstrijdatleet.

Naast de trainingen organiseert Trioss ook allerlei andere (sportieve) activiteiten (zie overige activiteiten). Ook doet de vereniging mee aan de landelijke Teamcompetitie van de Nederlandse Triathlonbond. Daarnaast kun je natuurlijk ook individueel aan wedstrijden meedoen (licentie verplicht).

Je kunt je direct aanmelden, maar twijfel je nog of triathlon iets voor jou is, dan bestaat de mogelijkheid om eerst een proeflidmaatschap aan te vragen (de duur van deze periode is maximaal 1 maand). Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de vereniging, de verschillende trainingen, trainers en leden. 

Via het formulier (zie aanmelding) kun je het (proef)lidmaatschap van Trioss aanvragen.

Om het aanmeldingsformulier te kunnen verzenden, dien je akkoord te gaan met de Gedragscode en de Privacy Verklaring

Heb je nog vragen voordat je lid wilt worden dat kun je die stellen via het contactformulier.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze vereniging kost in 2024  € 229,00 per jaar en loopt van januari t/m december.

Verder is eenmalig een borg van 10 euro voor een toegangspas van het Golfbad verschuldigd.

Voor degene die gedurende het jaar lid wordt bestaat de contributie uit het NTB lidmaatschap (jaarbedrag), vermeerderd met de Trioss contributie op maandbasis.

Je betaalt contributie vanaf de eerste volle maand na aanmelding als lid tot aan het einde van het jaar. 

Alle nieuwe leden betalen eenmalig € 30,- inschrijfgeld; hiervoor ontvangen ze dan wel een mooi nieuw Trioss-shirt.  Het rekeningnummer is: NL06INGB0007825193 tnv Trioss te Oss.

NTB Lidmaatschap 

Je kunt rechtsstreeks lid worden van de NTB (zie hun website), maar wil je liever lid worden via Trioss dan kun je een (gratis) gebruikersaccount aanmaken voor mijntriathlonNL zodat je een NTB ID nummer hebt. Je kunt je NTB ID nummer dan doorgeven aan de secretaris, zodat je toegevoegd kunt worden aan de ledenlijst. 

Trioss draagt de contributie af aan de NTB. 

Als je aan wedstrijden van de NTB mee wilt doen, kun je kiezen voor een daglicentie of wedstrijdlicentie.

Een daglicentie kun je zelf aanvragen via je eigen account van de NTB.

Ook kun je ervoor kiezen om een wedstrijdlicentie bij je lidmaatschap te nemen. Met zo’n wedstrijdlicentie heb je geen extra kosten voor een daglicentie bij deelname aan wedstrijden. Zeker als je meerdere wedstrijden per jaar doet, kan een wedstrijdlicentie voordeliger zijn. Bovendien kun je als wedstrijdlicentiehouder gebruik maken van de samenwerking met de Atletiekunie, de KNWU en de KNZB.

Soms is het hebben van een wedstrijdlicentie verplicht. Bijvoorbeeld bij deelname aan internationale agegroupkampioenschappen (EK’s en WK’s) of als je voor Trioss wilt uitkomen in een van de divisies van de Teamcompetitie NTB.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze secretaris (secretaris.trioss@hotmail.com).  

Opzegging / wijzigingen lidmaatschap

Als je besluit om het lidmaatschap op te zeggen of je licentie te wijzigen dan moet je dit uiterlijk 2 maanden voor het nieuwe jaar aanvangt doen. Opzeggen kan alleen per kalenderjaar.

Graag de secretaris hierover per e-mail berichten.

Als er vragen zijn of wanneer er wijzigingen zijn (bijv. adres, mailadres, licentievorm of bankgegevens) dan kun je contact opnemen met de secretaris (secretaris.trioss@hotmail.com).

Gedragskode en PRIVACYVERKLARING 

Trioss heeft ook een Gedragskode en Privacy Verklaring. Wanneer je besluit lid te worden, dien je aan te geven dat je hiermee akkoord gaat. Tevens dien je aan te geven dat je akkoord gaat met gebruik van foto's van wedstrijden en/of andere Trioss gerelateerde evenementen (waarop je zelf te zien bent). 

Als je hebt besloten om lid te worden, vul dan hier het aanvraagformulier lidmaatschap in. Wanneer ingevuld en verzonden, ontvangen jij en de secretaris van Trioss een email.